Celldömölk Város Honlapja

Ugrás a menüre
MÁV állásbörze
Az országban egyszerre négy helyszínen – Budapesten a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken Celldömölkön és Dorogon – tart állásbörzét május 26-án a MÁV-csoport. A vasúttársaság érettségizett és friss diplomás munkavállalók érdeklődésére egyaránt számít.

Városi gyereknap 2017
Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat 2017. június 3-án szombaton, 9-12 óráig a Szentháromság térre (rossz idő esetén a Kemenesaljai Művelődési Központban) egy közös gyermeknapi játékra. Programok 9:30 - Csipi-Csupi bábszínháza - zenés mesejáték, Bohócverseny - játékos családi vetélkedő, Játszóház, ugrálóvár, kreatív és társasjátékok.

Gyermeknap a Vulkánfürdőben
2017. május 28-án, vasárnap szeretettel várja a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő a kicsiket és nagyokat egy közös gyermeknapi programra. A részletek a címre kattintva érhetők el.

Medencetakarítás - Vulkánfürdő
Kedves Vendégek. Értesítjük Önöket, hogy a termálvizes élmény-medencénk 2017. április 25-én és 26-án takarítás miatt nem üzemel. Megértésüket köszönjük! A takarítás alatt az akciós jegyárak érvényesek. Vulkán Gyógy- és Élményfürdő

F E L H Í V Á S
A Celldömölki Városi Általános Iskola első évfolyamára történő beíratásra... A részletek a címre kattintva olvashatók.

Következő 5 cikk Vissza a keződ oldalra


Hírek
Cikkek
Közös Önkormányzati HivatalA hivatal vezetéseÜgyfélfogadásKözös Önkormányzati HivatalJárási Hivatal - OkmányirodaTelefonkönyvE-ÜgyintézésBevallási határidőkAdó ügyekSzociális ügyekKözérdekű adatokSzervezeti, személyzeti adatokTevékenységre, működésre vonat Gazdálkodási adatokNyomtatványokKözbeszerzésHirdetményekNemeskocsMesteriMersevátOstffyasszonyfaNemeskocs Község ÖnkormányzataPályázatokÁlláshelyekIngatlanokCímkezeléssel érintett címekAktuálisBemutatkozásPolgármesteri köszöntőVárosunk történeteVárosvezetésEgyházakRómai Katolikus EgyházEvangélikus EgyházReformátus EgyházHelyi buszmenetrendÓvodaÉrtéktárCelldömölki Értéktár BizottságCelldömölki ÉrtéktárJavaslat az értéktárbaKapcsolatKözérdekű adatokOrvosi ügyeletÖnkormányzatVárosvezetésKépviselőtestületBizottságokTestületi ülésekHelyi rendeletek20062007200820092010201120122013201420152016DokumentumokIntézményekKMKKKresznerics Ferenc KönyvtárKemenes VulkánparkGazdasági társaságokTársulásokKisebbségi ÖnkormányzatEU-s pályázatokEsélyegyenlőségi akciók és szeÖnkormányzati épületek energetCBG energetikai felújításaKözösségi Közlekedés fejlesztéNapelemes rendszer telepítéseCelldömölk szervezetfejlesztésIvóvízminőség javítás KEOP Izsákfa városrész KEOP projektCBG akadálymentesítéseKompetencia alapú nevelésA közösségi tér megújítása Polgármesteri Hiv. szerv. fejlVulkán parkOrvosi rendelő korszerűsítéseMűsz. Szki. akadálymentesítéseEsélyegyenlőségi programXXI. századi isk. megteremtéseTanulói Laptop ProgramVörösmarty utcai óvoda felújítInfokommunikációs technológia EU-s pályázatok újTOP-5.2.1-15-VS1-2016-00001TurizmusVulkán fürdőNevezetességek, látnivalókSág hegyTourinform irodaSzálláshelyekVendéglátásSzabadidő