Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Bursa Hungarica 2019

2018.10.03.


 Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2019.

 


Celldömölk Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójához. A pályázatokat a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatalban kell benyújtani. A pályázatok rögzítésének és benyújtásának határideje: 2018. november 6.

Az „A” típusú pályázatra a celldömölki lakóhelyű, felsőoktatásban tanuló hallgatók pályázhatnak. A „B” típusú pályázatra a celldömölki lakóhelyű, a 2018/2019. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek, akik felsőoktatási intézményben kívánnak továbbtanulni a következő tanévtől.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben pályázói regisztráció után kell kitölteni, majd onnan kinyomtatva a szükséges mellékletekkel együtt (egy főre jutó jövedelem igazolására szolgáló iratok, hallgatói jogviszony-igazolás, saját és testvér részéről iskolalátogatási igazolás) papír alapon, aláírva kell benyújtani az önkormányzati hivatalban. A pályázói felület elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a részletes pályázati kiírást figyelmesen olvassák el.

A pályázattal kapcsolatos ügyintézést Tulok Gabriella oktatási szakreferens végzi (Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal I. emelet 110., tel: 95/777-809, e-mail: tulok.gabriella@celldomolk.hu) hétfő, szerda, csütörtök napokon 8–12, valamint 13–16 óra között, illetve kedden, pénteken 8–12 óra között.


 


Letölthető dokumentumok:


"A" tipusú pályázati kiírás


"B" típusú pályázati kiírás

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb