Cikkek

1 2 3 4 5 6 7
 • Dömölki napok

  2017.06.12.

  2013 óta már nem csak az alsósági és izsákfai városrészek büszkélkedhetnek önálló rendezvénysorozattal, Celldömölk egykori magjaként a dömölki településrész is évről évre megtartja hagyományőrző nyári hétvégéjét.  

 • Hároméves projekt a társadalmi integrációért

  2017.06.12.

  Újabb TOP-os pályázati projekt nyitórendezvényére került sor június 12-én Celldömölkön. A projekt keretében megvalósuló társadalmi együtt működést szolgáló komplex programok három éven keresztül zajlanak majd a városban azzal a céllal, hogy a település szegregált területein csökkentsék a szegénységet, a társadalmi és munka - erőpiaci hátrányokat, valamint közösségi és egyéni szinten is megteremtse az integráció feltételeit.  

 • Orvosi konferencia Celldömölkön

  2017.06.10.

  Németh Nóra

  Június 9-én és 10-én orvosi konferencia zajlott a Kemenesaljai Művelődési Köz - pontban. A Magyar Urológus Társaság Dunántúli Szekciója VIII. kongresszusát tartotta Celldömölkön.  

 • Munkaerőhiánnyal küzd a megye

  2017.06.08.

  Németh Nóra

  Újabb állásbörzét szervezett Celldömölkön a Változó Világért Alaptívány a Celldömölki Munkaerő-piaci Pont szakmai partnerségével. A június 8-i börze ismét bizonyítékát szolgáltatta annak, hogy Vas megye egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzd, a rendezvényre regisztrált munkáltatók többezer álláshelyet kínáltak a látogatók számára. 

 • Városi gyermeknap

  2017.06.04.

  Németh Nóra

  Habár hivatalosan május utolsó vasárnapja gyermeknap, a városban azonban még június első hétvégéjén is zajlottak programok a jeles nap jegyében.  

 • Nemzeti összetartozás napja

  2017.06.03.

  Németh Nóra

  A trianoni békeszerződés megkötésének 97. évfordulójára emlékeztek június 3-án a városközpontban álló turulszobornál. 

 • Három gyémánttal gazdagabban

  2017.05.26.

  A Ság szíve, a gyógyhely és a vulkánok kapcsán érdemelt ki három gyémánt díjat Celldömölk az országos városmarketing pályázaton. A Magyar Marketing Szövetség szakmai kitüntetéseit Budapesten adták át a pályázóknak.
   

 • Alsósági Tavaszi Napok - rendezvény

  2017.05.23.

  Németh Nóra

  Az Alsósági Tavaszi Napok nem csak a városrész, de az egész település számára meghatározó ünnepi esemény.  

 • Mária maraton

  2017.05.22.

   

 • Cselekvő összefogással a diabétesz ellen

  2017.05.19.

  Németh Nóra

  Május 19-én a cukorbetegség és annak megelőzése jegyében szervezett egészség-programot a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület.  

 • Testületek, gazdasági társaságok, intézmények beszámolói

  2017.05.17.

  2017. május 17-én soros ülését tartotta Celldömölk Város Képviselő-testülete. Az ülésen Fehér László polgármester ismertette a lejárt határidejű határozatok végrehajtását és a két ülés között történteket.  

 • Ballagási ceremóniákkal kezdődött a május

  2017.05.07.

  Németh Nóra

  Ismét elérkezett a május, és ezzel együtt diákok újabb csoportjának zárult le egy korszak az életében.  

 • Új helyre költözött az orvosi ügyelet

  2017.05.03.

  Németh Nóra

  A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházhoz tartozó celldömölki kórház vezetősége, a városvezetés és a térségben orvosi ügyeletet ellátó szakorvosok között tárgyalás zajlott május 3-án, melynek eredményeként az orvosi ügyelet május 8-tól a rendelőintézet sebészeti részlegén fogadja a betegeket. 

 • Topon van Celldömölk

  2017.05.02.

  A piac és az alsósági központ fejlesztése, intézményi átalakítások és a Vulkánpark melletti turisztikai célú beruházás támogatásáról is beszámoltak azon a sajtótájékoztatón, amelyet május 2-án tartottak a Megyeházán. Több mint félmilliárd forint jut a celldömölki fejlesztésekre a TOP-ból. A Területi Operatív Program (TOP) első körben nyertes Vas megyei pályázatait hirdették ki a közelmúltban, a pozitív döntések beharangozóját Majthényi László megyei közgyűlési elnök köszöntője nyitotta meg. 

 • Foglalkoztatottak

  2017.05.01.

 • Táblaavató Lancsics Bonifác emlékére

  2017.04.24.

  Április 23-án avatták fel azt az emléktáblát, amellyel Lancsics Bonifác elött tisztelegtek. A táblát Fülöp András készíttette, Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője avatta fel. Ebből azalkalomból celebrált ünnepi szentmisét a Nagyboldogasszony templomban Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát.  

 • Hagyományõrzés a tavasz jegyében

  2017.04.23.

  Németh Nóra

  Negyedik alkalommal került megrendezésre Celldömölkön a Tulipánfesztivál. A kétnapos rendezvény idén is színes programokat, kulturális és szórakoztató rendezvényeket, művészeti és gasztronómiai értékeket kínált minden látogatónak. Negyedik alkalommal került megrendezésre Celldömölkön a tavaszköszöntő Tulipánfesztivál. 

 • Celldömölki Ökonap

  2017.04.22.

  Németh Nóra

  Magyarországon a lakosság mindössze 3%-a él környezettudatos életmódot, melynek oka sok esetben az információ, a tudás hiánya. Ez ellen próbálnak fellépni, illetve segítséget nyújtani a Nyugat-Magyarországi Ökorégió aktivistái, akik április 22-én Celldömölkön tartottak ökonapot.  

 • Születésünnep a Városházán

  2017.04.20.

  2016-ban hagyományteremtő szándékkal tartották meg Celldömölkön az első születésünnepet. A hagyomány pedig folytatódik, 2017-ben ismét ünnepélyes keretek között, ajándékkal és faültetéssel ünnepelte a helyi önkormányzat, valamint a védőnői szolgálat a város legkisebb lakóit. 

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városhza tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

cellkabel peWeb