Cikkek

1 2 3 4 5 6
 • Ballagási ceremóniákkal kezdődött a május

  2017.05.07.

  Németh Nóra

  Ismét elérkezett a május, és ezzel együtt diákok újabb csoportjának zárult le egy korszak az életében.  

 • Új helyre költözött az orvosi ügyelet

  2017.05.03.

  Németh Nóra

  A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházhoz tartozó celldömölki kórház vezetősége, a városvezetés és a térségben orvosi ügyeletet ellátó szakorvosok között tárgyalás zajlott május 3-án, melynek eredményeként az orvosi ügyelet május 8-tól a rendelőintézet sebészeti részlegén fogadja a betegeket. 

 • Topon van Celldömölk

  2017.05.02.

  A piac és az alsósági központ fejlesztése, intézményi átalakítások és a Vulkánpark melletti turisztikai célú beruházás támogatásáról is beszámoltak azon a sajtótájékoztatón, amelyet május 2-án tartottak a Megyeházán. Több mint félmilliárd forint jut a celldömölki fejlesztésekre a TOP-ból. A Területi Operatív Program (TOP) első körben nyertes Vas megyei pályázatait hirdették ki a közelmúltban, a pozitív döntések beharangozóját Majthényi László megyei közgyűlési elnök köszöntője nyitotta meg. 

 • Foglalkoztatottak

  2017.05.01.

 • Táblaavató Lancsics Bonifác emlékére

  2017.04.24.

  Április 23-án avatták fel azt az emléktáblát, amellyel Lancsics Bonifác elött tisztelegtek. A táblát Fülöp András készíttette, Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője avatta fel. Ebből azalkalomból celebrált ünnepi szentmisét a Nagyboldogasszony templomban Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát.  

 • Hagyományõrzés a tavasz jegyében

  2017.04.23.

  Németh Nóra

  Negyedik alkalommal került megrendezésre Celldömölkön a Tulipánfesztivál. A kétnapos rendezvény idén is színes programokat, kulturális és szórakoztató rendezvényeket, művészeti és gasztronómiai értékeket kínált minden látogatónak. Negyedik alkalommal került megrendezésre Celldömölkön a tavaszköszöntő Tulipánfesztivál. 

 • Celldömölki Ökonap

  2017.04.22.

  Németh Nóra

  Magyarországon a lakosság mindössze 3%-a él környezettudatos életmódot, melynek oka sok esetben az információ, a tudás hiánya. Ez ellen próbálnak fellépni, illetve segítséget nyújtani a Nyugat-Magyarországi Ökorégió aktivistái, akik április 22-én Celldömölkön tartottak ökonapot.  

 • Születésünnep a Városházán

  2017.04.20.

  2016-ban hagyományteremtő szándékkal tartották meg Celldömölkön az első születésünnepet. A hagyomány pedig folytatódik, 2017-ben ismét ünnepélyes keretek között, ajándékkal és faültetéssel ünnepelte a helyi önkormányzat, valamint a védőnői szolgálat a város legkisebb lakóit. 

 • Akciók és fejlesztések a Vulkánfürdőn

  2017.04.20.

  Németh Nóra

  A március 29-i képviselő-testületi ülésen került sor a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 2017-es évi fejlesztéseinek tárgyalására, melynek tervezetét a város vezetői jóváhagyták. A következő kétéves terv alapján meg - valósulnak majd a fürdő elmaradt gépészeti és műszaki beruházásai, valamint az udvar árnyékolásának és parkosításának kivitelezése és a gyógyászat fejlesztése. 

 • Pályázati lehetőségekről testületi ülésen

  2017.04.19.

  Rendkívüli ülést tartott Celldömölk Város Képviselő-testülete 2017. április 19-én. A rendkívüli ülés összehívását az indokolta, hogy két pályázati lehetőség adódott, amik beadásához képviselő-testületi döntés szükséges. 

 • Celldömölk Vulkán az új gyógyhely

  2017.04.15.

  Hosszú évek munkája érett be azáltal, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala gyógyhellyé nyilvánította a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt és környékét. 

 • Első helyen a Bájoló

  2017.04.11.

  Németh Nóra

  Természetesen az oktatási intézmények is kivették a részüket a magyar költészet napjának ünnepléséből. A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium április 11-re „Szállj, költemény” címmel hirdetett költészet napi megemlékezést a Szentháromság térre. 

 • Magyarország legszebb konyhakertjei program

  2017.04.10.

   Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott  „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Celldömölk Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.

 • Irodalmi pályázat

  2017.04.10.

   Celldömölk Város Önkormányzata és a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Irodalmi pályázatot hirdet "Gyermekszemmel milyen is lenne a celldömölki fürdő házirendje" címmel.

 • Összeült a Nyugdíjas Parlament Celldömölkön

  2017.04.07.

  Németh Nóra

  Celldömölkön is összehívta az MSZP a Nyugdíjas Parlamentet. A párt – a többi megyéhez hasonlóan Vas megyében, így Celldömölkön is – az idősek érdekeit képviselő civil szervezetek, szakszer vezetek képviselőit, nyugdíjasokat invitált tanácskozásra. 

 • Ismét alelnökké választották Fehér Lászlót

  2017.04.04.

  Április 3-án, hétfőn tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Asztalitenisz Szövetség. A 2013-ban megválasztott elnökség tagjainak mandátuma lejárt, így a szakági vezetőség új tagjainak megválasztása volt a MOATSZ fő feladata ezen a délutánon. 

 • Tűzoltósági gyakorlat a Géfin téren

  2017.03.31.

  A tűzoltóságok működésére vonatkozó jogszabályok alapján az önkormányzati tűzoltóságoknak, így a celldömölki önkormányzati tűzoltóság számára is előírt évenkénti 10 kötelező gyakorlat végrehajtása.  

 • Kisebb problémák is szóba kerültek ...

  2017.03.29.

  2017. március 29-én tartotta Celldömölk Város Képviselő-testülete soros ülését. A testületi ülésen kívül ugyanezen a napon és helyszínen közmeghallgatást is tartottak a képviselők. 

 • Ingyenes jogi segítségnyújtás a KMKK-ban

  2017.03.28.

  Németh Nóra

  Ingyenes, anonim jogsegélyszolgálat működik Celldömölkön. A megyeszerte hét városban is felállított JOGpontok szakemberek segítségével nyújtanak minden munkavállalónak jogi tanácsadást többek között a munkajog, a társadalombiztosítás és a vállalkozási jog területén. 

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városhza tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

cellkabel peWeb