Cikkek

1 2 3 4 5
 • Irodalmi pályázat

  2017.04.10.

   Celldömölk Város Önkormányzata és a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Irodalmi pályázatot hirdet "Gyermekszemmel milyen is lenne a celldömölki fürdő házirendje" címmel.

 • Összeült a Nyugdíjas Parlament Celldömölkön

  2017.04.07.

  Németh Nóra

  Celldömölkön is összehívta az MSZP a Nyugdíjas Parlamentet. A párt – a többi megyéhez hasonlóan Vas megyében, így Celldömölkön is – az idősek érdekeit képviselő civil szervezetek, szakszer vezetek képviselőit, nyugdíjasokat invitált tanácskozásra. 

 • Ismét alelnökké választották Fehér Lászlót

  2017.04.04.

  Április 3-án, hétfőn tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Asztalitenisz Szövetség. A 2013-ban megválasztott elnökség tagjainak mandátuma lejárt, így a szakági vezetőség új tagjainak megválasztása volt a MOATSZ fő feladata ezen a délutánon. 

 • Tűzoltósági gyakorlat a Géfin téren

  2017.03.31.

  A tűzoltóságok működésére vonatkozó jogszabályok alapján az önkormányzati tűzoltóságoknak, így a celldömölki önkormányzati tűzoltóság számára is előírt évenkénti 10 kötelező gyakorlat végrehajtása.  

 • Kisebb problémák is szóba kerültek ...

  2017.03.29.

  2017. március 29-én tartotta Celldömölk Város Képviselő-testülete soros ülését. A testületi ülésen kívül ugyanezen a napon és helyszínen közmeghallgatást is tartottak a képviselők. 

 • Ingyenes jogi segítségnyújtás a KMKK-ban

  2017.03.28.

  Németh Nóra

  Ingyenes, anonim jogsegélyszolgálat működik Celldömölkön. A megyeszerte hét városban is felállított JOGpontok szakemberek segítségével nyújtanak minden munkavállalónak jogi tanácsadást többek között a munkajog, a társadalombiztosítás és a vállalkozási jog területén. 

 • Munkaügyi tanácsadás

  2017.03.27.

  Németh Nóra

  A munkaerőpiacon történő eligazodáshoz nyújt segítséget a Vas Megyei Kormányhivatal által működtetett új szolgáltatás a Kemenesaljai Műve lő dési Központban. Az „Út a munka erőpiacra” elnevezésű projekt segítséget nyújt az egyéni munka-, pálya- és álláskeresési kérdésekben, valamint csoportos foglalkozásokat is magába foglal.  

 • VulkánSág a Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállításon

  2017.03.20.

  Ötödik alkalommal került megrendezésre a Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítás, amin idén több mint ötven kiállító vett részt. A március 17-18-án tartott rendezvénynek a híres fehérvári Országalmától néhány méterre elhelyezkedő barokkos épület, a Hiemer-ház adott otthont. 

 • Egymilliomodik látogatóját köszöntötte a Vulkánfürdő

  2017.03.16.

  A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 2005-ben nyitotta meg kapuit Celldömölkön. Az azóta eltelt években számos bővítésen, fejlesztésen esett át, 2014-es újranyitása óta pedig évről évre növekvő látogatószámmal is büszkélkedhet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy március 16-án az egymilliomodik vendégét köszöntötte a létesítmény.  

 • Megyei elismerésben részesültek

  2017.03.15.

  Március 15-én, a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központban tartotta ünnepi megemlékezését Vas Megye Közgyűlése, mely alkalomból elismeréseket adományozott. A kitüntetéseket Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Kondora Bálint, a közgyűlés alelnöke valamint Balázsy Péter megyei jegyző adta át. 

 • Városi emlékünnepség 1848 tiszteletére

  2017.03.14.

  Celldömölkön idén március 14-én tartották az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékünnepséget, melyen Söptei Józsefné alpolgármesterasszony köszöntötte az egybegyűlteket, majd Majthényi László, Vas Megye Közgyűlésének elnöke mondott ünnepi beszédet.  

 • Katasztrófavédelmi évértékelő Sárváron

  2017.02.28.

  Németh Nóra

  Megtartotta éves értékelő beszámolóját a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A találkozón Kovács Levente tűzoltó alezredes kirendeltség- vezető tájékoztatója után a VMKI új igazgatója, dr. Bognár Balázs tűzoltóezredes is bemutatkozott. 

 • Télbúcsúztató máglyagyújtás

  2017.02.27.

  Németh Nóra

  Míg egyes hagyományok szép lassan feledésbe merülnek, a farsangi népszokások ezzel szemben ismét virágkorukat élik. Különösen nagy teret hódítanak manapság a különféle télűző rendezvények: van, ahol rönkhúzással, van, ahol bolondesküvővel és van, ahol kiszebáb égetéssel búcsúznak a települések a téltől. 

 • Tájékoztatás építésügyi jogszabályok változásáról

  2017.02.24.

  A lakóépület építésének egyszerű bejelentéséről szóló 155/2016. (VI. 13.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) alapján, a 300 négyzetméter összes hasznos alapterületet meg nem haladó lakóépületekkel kapcsolatos építési tevékenységek vonatkozásában nem kell építési engedélyt kérni, hanem az építési tevékenységet – elektronikus építési napló készenlétbe helyezésével – be kell jelenteni, és ezen tevékenységeket az építés felügyeleti hatóság ellenőrzi.  

 • Évet értékeltek a polgárőrök

  2017.02.11.

  Németh Nóra

  Február 11-én éves közgyűlését tartotta a celldömölki polgárőrség. Az évértékelő ülésen a polgárőrök a 2016-os év beszámolóját hallgatták meg, valamint tájékoztatást kaptak a 2017-es év kiemelt eseményeiről, feladatairól. 

 • Szalagot kaptak az Eötvös szakközépiskola végzősei

  2017.02.11.

  Németh Nóra

  A téli hónapok kiemelt rendezvénye a szalagavató ünnepség, mellyel a végzős középiskolások elindulnak a felnőtté váláshoz vezető úton. Február 11-én az SZMSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának végzősei is megkapták az évek során kiérdemelt szalagot.  

 • Bállal nyitotta az évet a Soltis Színház

  2017.02.11.

  Németh Nóra

  Habár az idei évben Celldömölkön a hagyományoktól eltérően nem a Soltis Lajos Színház nyitotta a báli szezont, az ünnepség az idén sem maradhatott el. A 15. Színészek és Színházbarátok Báljára február 11-én a Vasvirág Hotelben került sor. 

 • Több kedvezmény a fürdő vendégei számára

  2017.02.08.

  Január 1-jétől a kizárólag önkormányzati tulajdonba került Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Üzemeltető Kft. működteti a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt. A JUFA Ungarn Kft. továbbra is üzemelteti a szállodát és a kempinget, valamint további fejlesztéseket tervez szállásbővítés terén.  

 • A pénzügyi tervről tárgyaltak a képviselők

  2017.02.08.

  2017. február 8-án tartotta soros ülését Celldömölk Város Képviselő-testülete. Fő napirendi pont a város 2017. évi pénzügyi terve volt.  

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városhza tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

cellkabel peWeb