Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Téli rezsicsökkentés

2018.08.16.

  Bővül a téli rezsicsökkentésben részesülők köre


 


 

 


Azon háztartások, akik sem az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő lakossági földgázfogyasztók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 37/2018. (III. 8.) Korm. rendelet, sem a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelet alapján nem részesültek támogatásban 2018. október 15-ig jelenthetik be erre igényüket.


Amennyiben az Ön háztartása a fenti feltételeknek megfelel az alábbi igénybejelentő lapot kitöltve szíveskedjenek leadni a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal 111. vagy 118 számú irodában, továbbá postai úton megküldeni a Hivatal 9500 Celldömölk Városháza tér 1. címére, úgy hogy az legkésőbb 2018. október 15-ig megérkezzen, a határidő jogvesztő, az azt követően beérkezett igénybejelentéseket nem áll módunkban befogadni.


A vonatkozó kormányhatározat alapján a támogatás kizárólag természetben vehető igénybe, az a fűtőanyagra vonatkozik és nem tartalmazza az egyéb például szállítási vagy darabolási költségeket.


Fontos! Aki részesült már támogatásban (gáz, távhő számlából) az már a kérelmet ne nyújtsa be!

A kiválasztott tüzelő anyag a későbbiekben nem változtatható!


Farkas Gábor

jegyző


 


Letölthető dokumentumok:


Adatkezelési tájékoztató


Igénybejelentő nyilatkozat


 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb