Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Változások és akciók a Vulkán fürdőn

2018.01.03.

Németh Nóra

Teltházzal zárta a 2017-es évet a celldömölki Vulkán Gyógy-és Élményfürdő, sokan választották kikapcsolódásként a komplexum nyújtotta szolgáltatásokat az ünnepek alatt is. A fürdő a 2018-as évbe átlépve a megszokott menetrend szerint üzemel, néhány apró változást leszámítva, melyekről Kiss Lilla, a fürdő ügyvezető igazgatója számolt be. 


– 2018. január 1-től változás történik a reumatológiai szakrendelésben, ami azt jelenti, hogy akciós időszakok kivételével csak kéthetente lesz reumatológus szakorvosi rendelés – tájékoztatott az ügyvezető igazgató. – Az első január 6- án, majd rákövetkezően január 20-án. Februárban ismét gyógyászati akcióval várjuk a vendégeket, melynek keretében február 3-án, 10-én és 17-én, tehát mindhárom szombaton elérhető lesz a szakorvosi rendelés. Gyógyászati kezeléseink 20–50%-os kedvezménnyel vehetők igénybe, úgyhogy javaslom minden kedves vendégünknek, aki hat hónapnál korábban vette ezt nálunk igénybe, hogy jöjjenek, vegyenek részt a szakrendelésen és használják ki gyógyászati kezeléseinket. Gyógyászati

kezelések keretében a fürdőn továbbra is igénybe vehető medencefürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, iszappakolás, szénsavas fürdő, gyógytorna és gyógyúszás. Gyógyászati akcióin túl a celli fürdő januártól egyéb kedvezményeket is kínál a látogatói számára. Csatlakozott a Vulkán fürdő a Magyar Turisztikai Ügynökség téli kampányához, a Téli feltöltődés programhoz. Az ezzel kapcsolatos információkat a honlapunkon találják meg vendégeink, az akció január 15. és február 15. között biztosít kedvezményeket. Ajánlanám továbbá látogatóink figyelmébe a fürdő sóbarlangját, mely egész évben kedvezményes áron vehető igénybe. Kiss Lilla, a Vulkán fürdő ügyvezetője fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a sóbarlang nem csupán a felsőlégúti megbetegedéseket gyógyítja, de jótékony hatással bír a magas vérnyomás, az alvászavarok és a stressz kezelésére is. A megnyitása óta folyamatosan meg újuló komplexum hamarosan még újabb fejlesztésekkel várja a vendégeket. – Január második felében két fontos fejlesztéssel várjuk a vendégeket. Az első egy beemelőgép beszerzése mozgáskorlátozottak számára, mely egy mobil berendezés, tehát a medencék között is használható, így a mozgássérült betegek több medencében is fürdőzhetnek. Erre nagy igény van, jelenleg is zajlik mozgássérültek mozgás - terápiás fejlesztése a fürdőn, heti több alkalommal is. A másik fontos fejlesztés, melyre szintén nagy volt már az igény, a jakuzzi téli bejáratának felállítása, így a jakuzzi bejáratától egy átvezető folyosón egyből a melegvízbe érkeznek a vendégek, és nem érintkeznek annyira a kinti hideg levegővel. Nagyon örülünk annak, hogy ezek a fejlesztések megvalósulhatnak. A fejlesztések mellett egészen június 15-ig tart a Vulkán fürdő fürdőnapi akciója, melynek keretében a nyugdíjasok 790 Ft-ért, felnőttek és gyermekek pedig szintén kedvezményesen, 1190 Ft-os áron válthatnak napijegyet. A fürdő aktuális ajánlatairól, kedvezményeiről, gyógyászati és wellness-szolgál tatásairól bővebb információk a komplexum honlapján olvashatók.


N. NÓRA

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb