Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Rendezési terv módosítása - előzetes tájékoztató

2016.10.24.

 Celldömölk Város Polgármesterének előzetes tájékoztatója a rendezési terv módosításáról.

 


TÁJÉKOZTATOM Celldömölk Város Tisztelt Lakosságát, a településen székhellyel, telephellyel rendelkező Gazdálkodó Szervezetet, a város területén működő Civil Szervezeteket és Egyházakat arról, hogy Celldömölk Város Képviselőtestülete  a 124/2016. (IV. 30.) sz. határozatával döntött a város 3 db területrészére vonatkozóan, a településrendezési terv – módosításáról. A minél szélesebb körű véleményezési partnerek bevonásának, a vélemények megfelelő dokumentálási rendszerének és a településrendezési eszközök nyilvánosságának biztosítása érdekében, a településrendezési terv módosítás véleményezési dokumentációja, Celldömölk város honlapján, az Önkormányzat-menüpont alatt, a „Rendezési terv módosítás” című tárhelyen elérhetővé vált.


A dokumentummal kapcsolatos, írásos- illetve elektronikus levélben megteendő észrevételeiket, 2016. november 7-ig, az alábbi elérhetőségekre küldhetik meg:


-              Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal, 9500 Celldömölk, Városháza tér 1.


-              hivatal@celldomolk.hu


Valamennyi beérkező vélemény továbbításra kerül a Celldömölk Város Településrendezési Terve módosítását készítő tervezőnek, aki szakmai javaslatával ellátva megküldi azokat Celldömölk Város Önkormányzata részére, megválaszolásra.


Javaslataik, véleményük megküldésére, közreműködésükre számítva, tisztelettel:


Rendezési terv módosítása



 


Fehér László


polgármester

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb