Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Felhívás kitüntetési javaslatokra

2011.05.12.

 Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének 31/2008.(X.31) számú rendelete szabályozza a városi kitüntetések adományozásának rendjét. 2011. augusztus 20-án kerül sor az alábbiakban meghatározott elismerések átadására. A város polgárai, közösségei a mellékelt adatlapon, 2011. június 10-ig tehetnek javaslatot a kitüntetésekre vonatkozóan. A javaslatokat levélben kérem megküldeni Celldömölk város polgármestere: Fehér László. 9500 Celldömölk Városháza tér 1. címre, vagy elektronikus úton a gyuricza.imre@celldomolk.hu címre.


 


Celldömölk Városért Érdemérem 

Celldömölk Város Önkormányzata a közéletében, a városfejlesztés, a gazdasági élet, a művészet, a közművelődés, valamint a sport területén a közösség javára kifejtett kiemelkedő tevékenység elismeréséül, az „ augusztus 20-i állami ünnep” alkalmából „CELLDÖMÖLK VÁROSÉRT ÉRDEMÉRMET adományoz. 

Celldömölk Város Önkormányzata a nevelés, az oktatás területén a közösség javára kifejtett kiemelkedő tevékenység elismeréséül, „Pedagógus nap” alkalmából „CELLDÖMÖLK VÁROSÉRT ÉRDEMÉRMET adományoz. 

Celldömölk Város Önkormányzata az egészségügy területén a közösség javára kifejtett kiemelkedő tevékenység elismeréséül, „Semmelweis nap” alkalmából „CELLDÖMÖLK VÁROSÉRT ÉRDEMÉRMET adományoz.
dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb