Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2024.

2023.09.27.

 

Celldömölk Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2024. évi fordulójához. A pályázatokat a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatalban kell benyújtani. A pályázatok rögzítésének és benyújtásának határideje: 2023. november 3.

Az „A” típusú pályázatra a celldömölki lakóhelyű, felsőoktatásban tanuló hallgatók pályázhatnak. A „B” típusú pályázatra a celldömölki lakóhelyű, a 2023/2024-es tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek, akik felsőoktatási intézményben kívánnak továbbtanulni a következő tanévtől.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben pályázói regisztráció után kell kitölteni, majd onnan kinyomtatva a pályázati kiírásban megjelölt, kötelező mellékletekkel együtt papír alapon, aláírva kell benyújtani az önkormányzati hivatalban. A pályázói felület elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a részletes pályázati kiírást figyelmesen olvassák el. Részletes információk és a pályázati felhívások a Bursa Hungarica - Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő weboldalon olvashatóak. (https://emet.gov.hu/kategoria/kiemelt-kategoriak/palyazatok/aktualis-felhivasok/bursa-hungarica/)

A pályázattal kapcsolatos ügyintézést Novák Fanni oktatási referens végzi (Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal I. emelet 106., tel: 95/777-825, e-mail: novak.fanni@celldomolk.hu).


 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb